Batu Pahat


Assalamualaikum Semua :)

Penat nyaa pagi tadi kena bangun awal pastu pergi rumah mama amik caca dengan mama bawak pergi hutan bandar kat johor , sarapan kat sana sedap sangat sangat , abis mee aku dengan yaya makan haha . Lepas pergi makan balik taman u kejap pastu tidur kejap pastu mumy kejut aku suruh mandi sebab nak pergi rumah mumy ada majlis perkahwinan kat senai :) lepas pergi majlis kahwin kita orang pergi batu pahat balik kg mumy :) Sepanjang perjalanan aku tak tidur sebab nak tenguk permandangan kat batu pahat , maklum lah baru firstime pergi katakan , dalam perjalanan nak ke batu pahat , aku tengok kiri kanan penuh dengan rambut terliur kejap aku dibuatnyaa . Yaya tahu tidur jer , aku yang teman mumy bawak kereta , last dah sampai rumah kg mumy , aku ingat kan couson dye sombong sombong rupanya tak pun :) walaupun aku segan dengan family dorang tapi aku selesa tenguk gelagat family dorang , happy sangat sangat . Bila tenguk dorang balik kg aku rasa macam nak balik kg aku pulak , rindukan nenek dengan pakcik aku yang tak betul tuh -.- Sekarang boleh tunjuk muka penat aku jer ni . Ngantuk pun ada tapi yang penting kg ni sunyi dan best sebab ada wifi FREEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!
My Melody